Städfirma Stockholm

Städtjänster och fönsterputs •

Om oss

Kostnadseffektiv städservice med kunden i fokus

Med vår långa tradition av yrkeskunnande inom service och städning är vårt mål alltid att förenkla och underlätta våra kunders vardag. Genom ett noga utvalt och paketerat utbud av städ- och servicetjänster för kontoret kan vi på Clean Service erbjuda hög kvalitet och mycket god och personlig service. Vår erfarenhet från hotellbranschen, samt städning av olika typer av lokaler, har gett oss stor förståelse för våra kunders behov och hur vi på bästa sätt kan möta dessa.

Städservice med hög kvalitet – och en enda leverantör

Vi erbjuder helhetslösningar och skräddarsyr anpassade paketlösningar, helt enligt våra kunders önskemål. Ni kan, förutom städning, till exempel beställa leverans av fruktkorgar, mat på jobbet, skötsel av växter, mattvätt, leverans av förbrukningsmaterial, och mycket mera.

Ni hyr in oss från fyra timmar och uppåt och vi kan ställa upp med kort varsel. Våra kunder uppskattar enkelheten och effektiviteten med en enda leverantör för flera olika tjänster.

Vi på Clean Service:

 • använder miljövänliga medel
 • kan rycka in med kort varsel
 • är problemlösare
 • gör alltid det lilla extra för kunden
 • får våra kunder att känna sig trygga
 • är pålitliga och flexibla
 • försäkrar alla våra anställda
 • har jourtelefon – vilket innebär att ni kan nå oss 24 timmar om dygnet!

Arbetsglädje

Miljövänlig städning i Stockholm

När vi genomför våra städuppdrag använder vi oss av miljövänliga produkter i så stor utsträckning som det bara är möjligt. Vi är måna om att produkterna som vi använder ska vara snälla både mot miljön och människorna som arbetar med dem eller som vistas i utrymmena där de har använts.

Vi kan även hjälpa dig med fönsterputsning och storstädning och även då använder vi allergi- och miljövänliga produkter.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en städfirma i Stockholm som erbjuder hemstädning och kontorsstädning för privatpersoner och företag.

  Adress:
  Västberga Allé 1A
  126 30 Hägersten

  Telefon:
  08-446 823 94

  E-post:
  offert@stadfirma-stockholm.net

  Orgnr: 
  969783-7798

OM OSS

När du söker efter en städfirma i Stockholm som erbjuder ett stort utbud av städ- och fönsterputstjänster för privatpersoner och företag.

Städfirma-stockholm.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Vi på Clean Service kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Västberga Allé 1A
126 30 Hägersten

08-446 823 94

offert@stadfirma-stockholm.net

Orgnr:
969783-7798