Städfirma Stockholm

Städtjänster och fönsterputs •

Om RUT-avdraget

RUT-avdrag för privatpersoner

RUT-avdraget är ett skatteavdrag som infördes för att göra det mer förmånligt att anlita företag för utvalda tjänster. RUT är en förkortning för rengöring, underhåll och tvätt. Exempel på hushållsarbeten som kan ge rätt till avdrag är hemstädning, gräsklippning, flyttstädning och fönsterputsning. Grundregeln för att du ska få göra ett avdrag är att arbetet sker i en bostad som du själv äger och att du har betalat in en viss summa i skatt under året.

Rut-avdrag

Reducera arbetskostnaderna med 50 %

Vår städfirma i Stockholm erbjuder städtjänster för privatpersoner. Våra tjänster inkluderar bland annat hemstädning, flyttstädning, storstädning och fönsterputsning och samtliga omfattas av RUT-avdraget, vilket gör det förmånligt att anlita företag för den sortens uppdrag. Förutsatt att du uppfyller de grundläggande kraven för RUT kan du ha rätt till att göra 50 % i avdrag för arbetskostnaden, upp till 25 000 kronor per år. Har du fyllt 65 är den maximala summan istället 50 000 kronor.

Ett skatteavdrag som är lätt att ta del av

När du anlitar oss för hemstädning eller någon annan tjänst tar vi hand om allt det administrativa arbetet gällande RUT. Vi använder oss av fakturamodellen som innebär att vi drar av RUT direkt på den faktura som du får av oss och sedan begär vi in pengarna från Skatteverket.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en städfirma i Stockholm som erbjuder hemstädning och kontorsstädning för privatpersoner och företag.

  Adress:
  Västberga Allé 1A
  126 30 Hägersten

  Telefon:
  08-446 823 94

  E-post:
  offert@stadfirma-stockholm.net

  Orgnr: 
  969783-7798

OM OSS

När du söker efter en städfirma i Stockholm som erbjuder ett stort utbud av städ- och fönsterputstjänster för privatpersoner och företag.

Städfirma-stockholm.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Vi på Clean Service kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Västberga Allé 1A
126 30 Hägersten

08-446 823 94

offert@stadfirma-stockholm.net

Orgnr:
969783-7798